P1130770

Årets sista dag

Så var året 2020 till ända. På många sätt ett ovanligt år med tanke på Corona. Jag har haft det fint och inte påverkats så mycket då jag mestadels är hemma med hundarna. Ett tråkigt år då både Chilli och Lexi lämnat oss. Men man får se frammåt med tillförsikt. Just nu är det full fart med tre valpar i huset. Aleri kom hem tidigare än planerat då jag fick mindre hundar i huset. Det går jättebra och alla sköter sig fint. Raja har blivit lite vuxen och väljer oftare att inte leka med de små valparna. Hon trivs bra med Ochi och de leker en hel del ute. Ochi som är lite surtant har skött sig fint med valparna. Hon har en tendens att vara lite grinig och uppfostra dom på sitt eget sätt. Alltså genom att skrämma dom lite med små utfall. Inget allvarligt men tillräckligt för att valparna ska fatta att hon inte tänker vara lektant på heltid. 
Det har blivit många hundpromenader på stan med de små och det har funkat fint. Raja har helt klart blivit tonåring och kommit in i den så kallade spökåldern. Inte mycket att bry sig om då jag vet att det går över. Snart åker hon till Norge och vi kommer verkligen att sakna henne här hemma. Aleri är sin far upp idagen. Ett ben i varje hörn och älskar mat. Hon är precis som Niro var som valp när maten serveras. Hon far omkring och snurrar runt, hoppar och låter. Att både stå och gå på två ben går utmärkt.
2021 då, vad är på gång? Ja det börjar med att en ny liten kille flyttar hit när Raja åker hem. En valp till tänker Ni, jo men han ska faktiskt bo hos Ebba. Jag är inte helt tokig och tar hem ytterligare en valp, två är fullt tillräckligt. Han kommer ju hit så småning om, men då Ebba jobbar hemifrån kan detta vara en riktigt bra lösning. Han lär ju bli stadsvan i Göteborg. Förhoppningsvis blir det ett par kullar fram till våren eller sommaren. 
7 februari blir det en liten valpträff för valparna från Y,Z och A2 kullen Läs mer här 

Så nu önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln