P1130770

Väntan

Nu väntar man på Yulis valpar. Mycket man ska fixa hemma innan de kommer. Så är det nästan alltid.  Nu närmar det sig ju vår och jag har hunnit fixa till flera rabatter, rensat och fyllt på ny jord. Det är gott att ha sådant klart. Pelagonerna är omplanterade och ansade. Garaget storstädat och valprummet har fått sig en ordentlig städning. Ytterligare ett bord har åkt ut i köket för att få plats med alla växter. Pratade med Weixis matte igår och nu äter hon som en häst. Hon äter även sådant som hon aldrig ätit förut. Man kan bara hoppas att det är ett dräktighetstecken. Blev två parningar men utan hägning så det är lite osäkert. Jag har lagt in om semester nu så den 8 mars till 17 april är jag hemma. Börjar semestern med 10 dagar långledigt och avslutar  den 17 april men då jobbar jag bara 2 nätter sedan 10 dagars långledihet igen. Det blir många veckor. Hamnade igår på Tradera. Skoj ställe då jag gillar gamla grejer. Sökte en bordsklocka som jag gillade. Många budade med autobud. Jag skickade mitt bud när det var två sekunder innan stopptid. Attans tur att få den. Visade sig sedan vara ett riktigt bra fynd! Klockan kommer från USA och är tillverkad mellan 1881-1885. Roligt att den fungera som den ska.  Nu får tiden gärna gå fort till valpningen! 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar