P1130770

Detta är ett blogginlägg

Tiden med valparna gick snabbt. De har funnit sig till rätta i sina nya familjer. Jag har fått hem en tik från Kathy på Chiasmas. Lilla Adelie bor hos Johanna som var ägare till kennelns allra första valp, Allie. Bättre hem kan man inte hitta.
Nu är våren här och allt är nu grönt . Jag påtar mycket i trädgården och hundarna hjälper gärna till. Några tuggar i sig lite gräs och det hjälper ju till lite. När fiskarna får mat står Zaki , Ochi och Aleri på kanten och glor på dom. Avensjukan är stor, fiskarna får mat. När de inte tror att jag ser dem, hänger de ner över kanten, för ibland glider det in fiskmat under sargen. Undrar vem som kommer att ramla i först?  
Har varit till veterinären med Zaki och Zero för patellakoll. De var båda utan anmärkning. Nu är även tid för röntgen inbokad. Attans nervöst innan det är avläst och färdigt. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln