P1130770

Detta är ett blogginlägg

Ibland händer oväntade saker som inte är meningen men blir förhoppningsvis bra ialla fall. Har väntat på Capris löp men det har lyset med sin frånvaro Brukar dutta toapapper i fiffin på tiken när jag misstänker att det närmar sig. För fyra dagar sedan kom det lite blod på pappret. Bra tänkte jag nu har löpet startat. Hon har umgåtts med alla hundar inklusive Zero och han har varit helt ointresserad. Han brukar vara rätt snäll inne när  en tik löper men brukar visa lite intresse vid höglöpet. Inte en bloddroppe har jag sett och jag kollade fiffin igår och den såg inte alls parningsklar ut. Det är bara Zaki som uppfört sig lite märkligt mot Capri. Liten surfia.  Hade ju en plan men den innefattade inte Zero. Satt som vanligt ute på altanen och tog mitt morgonkaffe. Zero, Capri och Aleri var ute och de andra var inne för att äta klart sin frukost. Hundarna lunkar runt på gårsplanen och Aleri ligger hos med. Helt plötsligt hör jag det välkända skrikandet av en tik som blir parad. Far upp och nedanför trappan står Capri och en Zero som sitter fast. Capri skiar vidare och Alewri far omkring och skäller. Tur jag hade godis i fickan så Aleri fick roa sig med godissök. När gottan var slut gick hon fram till Zero och tvättade hans öron. Han måste ha varit supernöjd! En fram och en bak :)
Hundarna inne äter inte sin mat längre utan hänger på och skäller dom med. Ja då stog man där i morgonrock och de sedvanliga lurvtofflorna  Blev en hägning på kanske tio minuter. Zero stog som ett ljus så det var inga problem, bara att vänta på att det skulle bli klart. Så nu får jag lämna min plan och se vad som händer framöver. Detta är nog vad som kallas tyst löp vilket jag aldrig varit med om. Så om nio veckor, om vi har tur, så har vi små valpisar i huset igen. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln