P1130770

Detta är ett blogginlägg

Igår pratade jag med Xuyis matte Jossan. Nog är Xuyi dräktig. Har fått lite mage, större spenar och börjat bli hungrig. Tror inte hon lurar oss denna gången. 63 dygn den 3/4. Capri är beräknad till 28/3. Jag har nu fixat valprummet för första kullen och nu är det dax att fixa köket för Xuyi. Om allt går vägen så hoppas vi att alla ni som besökt oss de senaste månaderna får hem en lite fram i sommar. Hade tänkt köpa en våtrummsmatta till köket men har nu sett att många har dammduk. Blir ju klart enklare att lägga än en stor matta. Måste ta ett par timmar i garaget och fixa en till ram för kisselådorna jag brukar ha till valparna. De har ju funkat jättebra. Det blir en hel del pyssel innan valparna anländer.
Jag har tagit ut semester från 17/3 -5/5. Därefter jobbar jag 7 nätter innan leverans. Tror mina kenneltjejer kommer att fixa det galant när jag jobbar. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln