P1130770

Det närmar sig

Dagarna går fort nu. Både valprum och kök är iordningställda till flickornas valpningar. Capri är beräknad 22 mars men det lär bli tidigare. Jag hoppas hon håller sig till fredag fast idag är hon lite mer flåsig och vill inte äta. Min macka går givetvis ner och andra godsaker. Hon har bäddat lite i soffan och legat med mig i min säng. Hon är lite extra mammig just nu. Bara att vänta vidare. Det sprattlar bra i magen och valparna känns inte pyttesmå. Blir spännande att se hur många som döljer sig där inne. Jag håller er uppdaterade här och på FB sidan Essmania's Eurasier.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

  • Gunilla Janson » Eurasier och vikt:  ”En fin hane. Hur mycket bör en 51/2 ärlig tik väga? Min tik väger idag 27kg hon..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln