P1130770

Detta är ett blogginlägg

Tyvärr ingen tik parad. Men det går ju fler tåg längre fram. Har rätt fullt upp med en placerad sjuåring i huset. Det är full rulle hela dagen. Man märker av att man inte är 25 år längre utan det dubbla och lite till. Här är ömsom snö och ömsom regn, precis som vanligt här på kusten. Alla  hundar mår fint och trivs med barn i huset. Längre fram kommer jag att ha två barn i huset. Från den 5 januari ingår Essmania's Cedrik Storm i kenneln. Han kommer åxå att bo i Åmål hos Lizette och blir granne med kullbrodern Wille.På andra sidan Åmål bor kullbroder nummer tre, Celo. Samtliga grabbar är friröntgade samt ok på patella. I Åmål bor även Kantarellas Black Raven som ska röntgas fram till våren. Gillar inte denna årstid och ser fram imot ljusare tider. Att hålla backen ren vid snöoväder är rätt slitsamt men det är det iofs värt då jag älskar mitt hus på berget.

Önskar er alla ett Gott Nytt År!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln