P1130770

Väntan på valpar

Tyvärr inga valpar efter Aleri. Visade tecken på dräktighet vid dag 21 och ultraljudad dag 28 och inga valpar. Tråkigt, men får göra ett nytt försök på nästa löp. Capri är väldigt dräktig . Hon är riktigt stor och har gått upp 8 kilo. Hon har börjat gräva i ordning sitt "rede" på framsidan i backen. En stor grop som hon grävde vid förra dräktigheten. Jag fyllde igen den, men  nu har hon grävt upp allt igen. Vi sover ihop i uterummet men mest för att jag gillar att sova där. Nu är det snart dax att ta fram lådan och tvätta grejer och se till att man har allt hemma inför den stora dagen.
Har ett gäng intressenter och jag hoppas att alla som nu besökt mig kommer att bli valpägare och bli en del i Essmania's familjen. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln