P1130770

Äntligen valpar

Igår tidig morgon började flåsandet och krafsandet.Höll på hela dagen. Kvällen kom och inga valpar. Släckte och somnade vid ca 23. Då var allt lugnt. Vaknar med ett ryck vid 1-tiden av att jag hör ett valppip. Tänder ljuset och i bäddsoffan ligger Capri med ryggen mot golvet, ihoprullad med två valpar En var redan torr och den andra nyss utkommen. Hon fixar det galant utan mej. Vi flyttar ner i valplådan och under natten kommer totalt 11 fina stora pigga valpar. Capri tar det hela med ro Trycker ut en valp som ingenting och sedan invänta nästa. Hon är en duktig mamma. Alla ska tvätta smycket noga flera gånger när de äter. Blir lite trångt vid matdax men stora kullar brukar dela upp sig sa alla inte äter samtidigt. Nu ska jag vila upp mig och njuta av den stora familjen

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Monica Nordqvist Wictorin » Väntan på valpar:  ”Vi ser fram mot och väntar med spänning på att Capri skall få sina valpar. Så tr..”

  • Monica » Detta är ett blogginlägg:  ”Gott Nytt År till dig och hundarna! Synd att det inte blev någon parning. Men h..”

  • PASCALE THOMAS » Valp:  ”Bonjour si vous avez des chiots je suis intéressée par une femelle; en France tr..”

  • Susanne Eriksson » Årets första dag:  ”Vilket händelserikt år du haft både på gott och ont ❤️ Hoppas att detta år bara ..”

  • Anneli Jonsson » Årets första dag:  ”Jag hoppas verkligen 2022 blir ett bättre år, och att du kommer ner och får häls..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln