P1130770


Här skriver jag om allt som händer hos oss, ibland blir det lite och ibland blir det mycket. 
Hoppas du gillar bloggen

 

2016 > 05

Lilla Tirana kom hem. Ibland blir det inte som man tänkt sig när man skaffar en valp. Det kan hända alla och Tirana var så välkommen tillbaka. Tack familjen Gramming för att ni gett Maja en fin start, hon är så trevlig, glad och social!  Hade ett par som väntat länge, länge  på valp så de kom hit och förälskade sig i lillan dirrekt. Nu får hon ett fint hem och jag önskar henne all lycka!  På löpfronten inget nytt. Niro har inte fattat att Shammi löper ännu. Kanske han inte fattar förrän nästa gång någon löper, man kan ju alltid hoppas.

Ebba tar studenten i år och det har varit bal. Fick ju åka in till Gustafsberg och fotografera. De var så fina, Ebba och Adam. Det regnade en hel del men efter att de kommit av båten så slutade det efter en stund. Blev många bilder








Fick bli en stor bild på min fina tjej :)

Läs hela inlägget »

Ochi ska ju löpa men inte händer det något. Kollar varje dag. Såg ett par bloddroppar på köksgolvet men inte var det hon . Det var lilla damen Shammi som startat sitt först löp. Nu får man ha superkoll på Niro. Än har inte tjugofemmöringen trillat ner men det kan den göra på ett ögonblick. Shammi och Niro ska inte vara tillsammans ute nu och inne blir det superkoll. Får se om han fattar om sisådär 12-14 dagar. Blir det en skrikhans eller blir han lika cool som Chicko? Gissar att han kommer att bli superjobbig i alla fall om han inte är där jag är, mammegrisen :)

Mina godingar Niro och Ochi.

Läs hela inlägget »

Då det inget Orsa blev för mig då ryggen jävlas fick jag stanna hemma. Hade inte klarat att köra så många mil själv oavsett om jag delat turen på två dagar. Som tur var hade jag anmält valparna till Västkustvalpen. Det tar bara 30 minuter att köra så det var helt lagom och snälla Gunilla åkte med mig som hjälpare. Tusen tack!!  Jag har inte tränat 
något med valparna mer än att de ska stå och inte sitta när de får godis. I går fick de ett bad och sedan tog jag på utställningskopplet för första gången och sprang några varv i trädgården . Bäst att prova lite innan :) Idag stod både Niro och Shammi som små rutinerade stjärnor i ringen och blev hanterade av domaren med viftande svansar. Spang som om dom inte gjort annat i hela sitt liv i ringen.  Vem har smygtränat dom tro?? Jag sa till Niro att det förpliktigar när han nu fick Chickos utställningskoppel. Sa det samma till Shammi som fick Onzas . Tror båda fattade att matte menade alvar. Är så stolt över barnen idag som fick var sin BIR rosett med hem och mycket fina kritiker. De var två klasser nämligen Stora valpar för sig och små för sig. I gruppfinalen åkte vi ut men de höll stilen och orken även där. Nu sover de gott. Har precis anmält Shammi till Vänersborgsutställningen . Niro och Lexi var anmälda sedan länge men jag ville ha en liten koll när det gällde Shammi. Klart att hon ska med!  Shimoni, Oriono, Ozona och India kommer  så det blir en liten familjeträff. Ska bli skoj

Läs hela inlägget »

Essmania's Selendi har varit på sin första utställning på Älmhults Brukshundsklubb. BIR valp blev hon med jättefin kritik . Husse Benny är en duktig handler :)
Stort Grattis till familjen Junge!!

Läs hela inlägget »

Hittills tretton anmälda till kennelträffen. Det blir nog fler då det är ett tag dit. Hoppas få träffa många av Er!
Ochi är nu totalt naken och äter som en kratta Ska hon börja löpa snart då? Väntar och väntar.
Lille Niro består just nu bara av långa ben Han ser lite skoj ut. Totalt galen i mat är han, så nu får han faktiskt sitta och vänta tills man säger varsågod. Han tar liksom överhanden annars och hoppar nästan upp i matskålen när man ska ställa ner det. Han är väldigt lättlärd så det fungerar fint.
 

Lexi har då päls så det räcker och blir över. Hon är på gång att börja fälla men inte så mycket som släpper ännu. Massor med underull så det tar sin lilla tid att kamma igenom pälsen.
Enda som är normalt pälsad är väl Shammi. Go och glad är hon

Läs hela inlägget »

Cia, matte till Kadina och Shimoni var på Tjolöholms inofficiella utställning och det gick riktigt bra! Resultatet såg ni på startsidan. Jag är så stolt över dem! 
Jag har roat mig med att fylla bilen med skit som ska till tippen imorgon. Slipat och målat spiskupa och vägg efter att Uddevalla mur varit här och fixat det dom missade när jag satte in en ny kasett i öppna spisen. De fick bakläxa av sotaren.
Jag har stagat upp mina hallonplantor och haft Ochi och Nemi som hjälpredor. Till middag blev det korvgrillning och hundarna fick korvar vilket uppskattades

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar