P1130770


Här skriver jag om allt som händer hos oss, ibland blir det lite och ibland blir det mycket. 
Hoppas du gillar bloggen

 

2019 > 11

Nu har Vanna bott in sig här. Hon är en riktig mammegris. Äter bra och älskar min mat. Hon blir lite bortskämd givetvis :) Igår var hon jätteglad över den lilla snö som kommit ner här. Mycket bus och spring i benen. Hon är inte så stor så det är nog en minikull denna gången. Favoritplatsen är nu soffan och under bordet när det blir varmt. Valpningen närmar sig och jag har gjort klart allt. Nu är det bara att vänta och det gör jag ju så gärna Min hand läker bra efter operationen och jag ska ta stygnen på måndag. Därefter tycker jag valparna ska komma, inte innan . Dag 63 från parningen är nästa onsdag men det kan så klart komma tidigare. 

Läs hela inlägget »

                                            Lexi

Börjar med Vanna . Hon äter lite dåligt men har gått upp ca 1 kg. Det gör man knappast om det är tomt i magen. Ser fram emot att hon kommer hit. Nu är det snart dax att rensa i uterummer Flytta möbler och växter. Får ju flytta ut soffan i köket och då får det i köket bort. Flytta in min säng och fixa lådan . De är ett fasligt flyttande på möbler här. Ett rent nöje :) Mina flickor mår bra. De gillar att det blivit lite kallare. Ligger helst ute och spanar. Nu är trädgården rensad och hundarna tycker att det är väldigt kul där ute. Finns mycket gotta i planteringslådorna. Där är även väldigt roligt att gräva. Ja de får hållas för när jag planterat blir det lite andra regler igen. De vet vad som gäller olika årstider, lite konstigt faktiskt. 
Har lite planer för 2020 och några flickor som kommer att paras framöver. Har sett ut några hanhundar men inget är spikat ännu. Det är otroligt många som önskar valp. Jag prioriterar de som lägger lite tid på att skicka ett presentationsmail så man ser att de är seriösa.  

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar