P1130770


Här skriver jag om allt som händer hos oss, ibland blir det lite och ibland blir det mycket. 
Hoppas du gillar bloggen

 

2021 > 02

Igår åkte jag till Göteborg. Skulle in till Handcenter för en bedömning av min handled, de qvervains tenosynovitis. Det blir operation om inte allt för lång tid. Triggerfingret på högerhanden fick en cortisonspruta och blir den inte bra av de blir det även operation på den. Redan opererad i händerna tre gånger och hoppas detta ska bli sista problemet med dom.
Stack in till Ebba på en snabbfika och en liten hundpromenad innan jag skulle till läkaren. Lille Zero växer så det knakar och tyckte det var rätt skoj med två kompisar. Jag hade med Aleri och Capri, det var väl Capri som mest uppskattade den vilda valpen. Han har nu fått sitt första bad och protesterade lite men fann sig snabbt. En himla go valp är han

Läs hela inlägget »

Så har jag haft en valpträff. Det var sol och molnfritt, så det var riktigt skönt ute. Flera av valparna i de sista kullarna kom Så roligt att se dom och få pratat med ägarna igen. Både barn och hundar busade i hagen någa timmar Tror nog att alla sov gott när de kom hem.

Zero har det fint i Göteborg med Ebba. Nu äe han 12 veckor och har fått sin vaccienering. Han charmade dem på kliniken och blev även fotograferad.

Aleri och Capri håller igån. Mycket lek hela dagarna. Aleri är en riktig mammegris. Hon ska vara där jag är hela tiden Ska jag åka iväg och lämna hundarna hemma en liten stund skriker hon som en stucken gris när jag går. Hon tysnar snabbt och när jag är hemma igen hörs inget ylande. Capri tar livet med ro. Hon är både go och glad och det finns inget som bekymrar eller oroar henne. Vi promenerar på stan och flickorna vill gärna in på Zebran för där finns Camilla med godiset. Dom lär sig allt snabbt :)
 

Går här hemma och väntar på löp så det kanske kan bli en valpkull framöver. Jag tar inte emot fler förfrågningar på valp just nu då. Här är en bild i alla fall på hanen som jag hoppas kan göra ett gott jobb framöver

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar